NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::logika dan magika~lost & found::

01 December 2010

::logika dan magika~lost & found::

bukan magika actually, tapi nak kata logik macam tak juga...sedikit kehairanan bila cincin hadiah mak hilang tanpa disedari, melekat kat jari pun boleh hilang (eh, iklan sunsilk?)...then dalam tempoh 3 hari mende alah tu dijumpai...agaga=p, okei, mengakulah careless bila part yang tersedar entah bila hilang...bagus, memang ko alert tahap gaban, len kali biarkan sampai sebulan baru ko nak perasan...ahaha, janganlah marah, hari terjumpa balik mende alah tu baru niat nak bagitahu mak hal sebenar...yelah cakap lagi tak berani nak bagitahu mak awal, peram sehari dua dulu bagi masam...agaga=p

then petang tu, saya tito bangun dah lewat petang...sempat lagi mamai g snap meja cermin mak tiri snow white yang dop ngendap tetiap hari tanya sapa yang cantik kat kg salor tu?haha...okei, whatever..lam mamai tu sempat lagi kemas meja mak tiri snow white yang bersepah, ish memang patut snow white kena seksa...tengok punye sakan serabai atas meja tu..haha=p
pss: sebelom
pss: selepas
pastu g lah ngendap almari baju nak pilih baju nak pakai malam tu...sekali, ngah dop belek-belek baju, terkejut sambil melompat berlari-lari cari kamera..gile ape?haha terus snap lokasi yang kehairanan dibuatnya..hoh...terus haku menyampah...serik lipat baju...wakaka=p, alasan wehhh...
pss: tadaa...alhamdulillah
terus terfikir-fikir balik ceramah free dari en.azham bila ngadu pasal kehilangan neh..(--")

note: ^_^

2 comments:

  1. pssssst!
    rindu nak masuk bilik ika. awww lawa bangat :D

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign