NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lenguh tak hilang lagi, cari pasal hati bengkak::

30 December 2010

::Lenguh tak hilang lagi, cari pasal hati bengkak::

Sangat mengantuk, sangat lenguh tapak kaki, sangat lapar, sangat mahu tidur, apepun aktiviti bersiar-siar dialam maya terpaksa ditangguhkan, nasib baik pagi tadi dah g jejalan sekejap, isnin ne dah training keje dah...haha=p, cam tak caya, biasa haku yang pegi mengadap, nanti-nanti orang plak mengadap haku. Haraplah jangan gabra lebey plak nanti, kang habes berterabur kang...rejected lah orang nak buat calon menantu..kahkah=P
pic source: graphicshunt.com
Apepun, tahniah pasukan bola sepak malaysia kerana memenangi perlawanan sehinggakan rakyat malaysia mendapat cuti free tak pepasal...hehe, nak baca cerita pasal perlawanan bola tu dengan lebih lanjut, bolehlah google, ramai dah blogger buat pasal entri tu, takyah susah-susah saya taip, kang tersalah bagitahu kang yang khairul fahmi tu penyerang bukan penjaga gol, naya!buat malu sendiri je, tatau pasal bola buat cara tak tahu...haha, yang saya tahu gol 4-2 saja..oraitlah tu, tahu pasal gol!

Okeilah mahu berehat seketika, nanti ada masa g terjah blog2 kamu sume ye^_^

Note: Mai tidur semangkuk(--"), hati masih bengkak tak bole miliki apa yang nak huhu, mahu duit!

5 comments:

  1. Happy New Year!
    New Year's 2011 Fyrværkeri festligheder rundt om i verden
    http://fireworks2011.blogspot.com/
    Demo på YouTube
    http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM
    http://youtu.be/yiPvT_nhHt8

    Happy New Year!!
    New Year's 2011 Fireworks Celebrations Around the World
    http://fireworks2011.blogspot.com/
    Demo on YouTube
    http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM
    http://youtu.be/yiPvT_nhHt8

    ReplyDelete
  2. thnx pasukan malaysia..sbb anda adanya cuti esok..miahahhaha

    ReplyDelete
  3. cik cira: haihh, kuat makan haih...hehe=)

    cutebabygirl: stok kucing mmg comel..hehe=)

    Sugar2kapas strawberry: hhaha, tula.. nasib baik kita yang tak main bola ne, dpt cuti gak=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign