NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kesimpulan untuk dunia akademik::

10 December 2010

::Kesimpulan untuk dunia akademik::

ececeh...bajet je buat mende ne!cuba ko bagitahu result, buat malu aje, err maaf terpaksa dirahsiakan ...namun disebabkan sebagai  rekod...haha, kononlah kan, manelah tahu saya lupa tentang pencapaian tika didunia pembelajaran bila dah masuk alam lain nanti...takpe, takpe...chill okei(--")

Dan kesimpulan secara simple nye dan secara matematiknya, ada kaitan ke? Maka boleh dikatakan bentuk graf keputusan selama pembelajaran berlangsung, adalah seperti dibawah...heeiyahh!asal macam ulat bulu bentuk graf tu, bebrbulu mata haku nak menengok mende alah tu...haha, sekian!
pss: guna paint saje, sampai kena letak sign nak tunjuk feeling sendiri(--")
Seronok sangat time belajar ne, time kerja seronok lain plak...bila dah kerja ko nak belajar, bila belajar ko tak sabar-sabar plak nak kerja, hape mende ko nak sebenarnya ne?err, nak en.azham...okei, sila pegi muntah sana...haha, i'm kidding okei, don't be menyampah-nyampah ea, kang jadi sampah plak...hehe... okeilah, setiap orang ada tahap pencapaian masing-masing, dan penilaian itu bergantung kepada perspektif yang tersendiri...^_^

Apa-apa pun pencapaian pembelajaran saya boleh dikatakan mm, bolehlah! takde lagi sampai tahap yang membanggakan...namun saya sentiasa bersyukur kerana tidak pernah jatuh dan kalah dengan teruk digelanggang akademik, demi diri sendiri dan mak ayah tentulah saya mahu yang tebaik...walaupun dipandangan mata orang lain ianya adalah biasa-biasa...kan dah kata depends on ourself perspectives, kita sendiri yang tahu tahap kemampuan diri dan hanya kita sendiri yang tahu values tu...hehe, cheers ur life!^_^ 

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign