NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::kelakarlah review movie ngangkung dari blogger::

05 December 2010

::kelakarlah review movie ngangkung dari blogger::

adehh..neh boleh menimbulkan jeles tahap ninja turtle bila baca review movie: Ngangkung dari blogger bila bersiar-siar dialam maya sekejap tadi... owh ai bet memang best sesangatlah movie tu even tak tengok lagi...(T_T)...disebabkan memang confirm tak boleh nak tengok filem tu atas sebab-sebab yang dirahsiakan...cakap jelah ko pokai..eheh!okei2...
pic source: kyairyana.blogspot.com
baca review pasal ngankung dari blogger yang dah layan, pun dah buat diri tergelak sensorang, tak tahulah kalau tengok dengan biji mata sendiri...mahunya nanges ketawa kan?kebanyakan nya bagi ranking 7 to top from 10, agak-agak best jugaklah kalau dah ranking macam tu kan...huu(--")...ada sesiapalah nak belanja diri yang teramat kesian ne...eh tetiba plak teringat kat dominos...demm!!dah tengah malam okei...jangan ko teragak-agak nak g selongkar dapur plak...asal rasa macam seekor kucing plak bila cakap macam tu...haha=p

note: bersiar-siar buat perut lapar kan?(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign