NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kecoh & Panas~rasa mahu satu::

14 December 2010

::Kecoh & Panas~rasa mahu satu::

Hope one day ada jugak lah suprise untuk memiliki sesuatu yang menjadi kekecohan masa kini, actually dah lama agaknya tapi baru perasan..huu(--"), ketinggalan betul, haraplah bila body dah berubah-rubah kearah yang lebih menggeleber tak tentu hala nanti adalah orang sudi bagi hadiah macam tu...haha, gila demand ko!belom apa-apa lagi ko dah meroyan tak tentu hala...hidup kena ada impian...wakaka=p, ayat back-up neh, perempuan memang sinonim kan dengan kecantikan, tahap kebahagiaan perempuan boleh diukur bila memiliki kesihatan yang baik, badan yang mantap dan keluarga yang bahagia..cewahh!betul ke tak? tapi yang tu lah yang penting kan, so point utamanya, bila dah tahap lemak degil tahap gaban nak berambus, ada satu cara alternatif yang boleh menghanguskan duit tak pasal-pasal iaitu memiliki PB~Premium Beautiful...haha=p, neh iklan ke hape...mm, actually diri sendiri yang terpengaruh dengan iklan tu, pastu mulalah nak cakap kebaikan lah, manfaatlah, whatever...cuba ko puasa, diet slow-slow, control makan...tak payah lah nak berangan...kena jugak berangan, forty-age dah berjaya memiliki mende alah tu...once in a lifetime warranty lol!wakaka=p...

note: Asal mudah sangat terpenagruh ngan iklan neh..grrrr!i wish i could sleep nicely^_^

2 comments:

  1. ami ada beli corset/girdle dah banyak juga la. pakai juga sebulan dua awal2 beli. tapi macam sama je... PB lom try sebab $$$$ harganya. kalo ratus leh tahan. ribu2 ai tak mampu lagi sob sob... ika belikan ami la buleh? heeeeeee lariksssss

    ReplyDelete
  2. haha. nak beli PB ne makan masa bertahun ne, kumpul RM5 sebulan, hehe=p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign