NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Jatuh cinta~sekali lagi?::

24 December 2010

::Jatuh cinta~sekali lagi?::

hoh!bahaya statement ne, maunya meraung en.azham..haha=p...okei okei memang dah jatuh cinta ne, try godek-godek dah Youtube cari, nak tahu sape namanya, asal mane, ceh cari kat youtube aje?haha...first time and everlah jatuh cinta kat menda alah macam tu..grrr(--")


Ada sapa tengok MHI pagi tadi? bukan pasal isu dia bincang sebab tak tengok pun, pasal masa nak habis tu ada satu lagu, tak tahu lagu apa, tapi macam sedap...aishhh, payah betul...perasan tak google dia punye ape hah, tatau nak panggil ape, header ke hape, cantikkan?...boleh plak main-main situ, nak cari benda lain, buat mende lain....grrr
en.google

note: lapar

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign