NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Jangan war-warkan sehingga benar-benar terjadi::

24 December 2010

::Jangan war-warkan sehingga benar-benar terjadi::

cehh, kenmain je tajuk...saje, actually nak bagitahu something, namun memandangkan ia belum berlaku yang mana ia belum dilakukan oleh pelakunya, maka baiklah berdiam diri sahaja...yee ahh, dah banyak kali jadi kat diri sendiri, nak buat tu, nak buat ne, sekali haram tak jadi, tapi time tak bagitahu dulu, buat dulu, jadi la plak...ehh, macam merapu lak pulak ayat...haha=p
pic source: marieclaire.com
okei, memandangkan cuti skola dah nak habis, bukan nak cakap dah start mengajar...bukannya cikgu pun, kecoh betul...hehe, yelah memandangkan cuti skola dah nak habis takdelah serba salah nak balik shah Alam, kalau tak fikir banyak kali jugak nak p sana, sapa nak jaga makan minum adik-adik, cehh bajet kakak mithali la plak...pergi muntah sana...tapi tu la kan, berbanding dengan apa yang boleh buat untuk ringankan beban mak ayah tak berbaloi dengan kesusahan mereka tuk besarkan kita..hmm, maka selagi boleh tolong apa yang patut, should be lah kan?Dah berapa kali planning nak g S/alam terbatal...sayang nak tinggal rumah, budak-budak tu, tak puas lagi rasa..mm, tambah plak nak tinggal kan bilik bersepah macam ne, jangan haraplah... (--")
pic source: funny-city.com
Itu memang perangai sejak dulu..actually sebab duduk asrama, jadi terdisiplin secara auto, terima kasihlah kat mak ayah sebab paksa saya duduk asrama, even meraung tiap-tiap minggu nak balik, even sampai buat hal sampai nak kena buang sekolah, diorang tetap sabar jugak ngan perangai haku yang macam hantu dulu...apa pun semuanya terasa berbaloi dengan segala pengajaran dan sempadan...hehe, Sekarang perangai dipaksa paksa dan terpaksa dah jadi kebiasaan. Okeilah meleret plak(--")

Note: tersumbat...betik oh betik

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign