NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::internet sebar kesepian?blog termasukkah?::

02 December 2010

::internet sebar kesepian?blog termasukkah?::

erkk?betulkah?internet?sebar? kesepian?dah..dah...tak payahlah ko nak wat gempak sebut word satu-satu... ahaks=p...not exactly i think, it depends on someone...kalau sampai 28 jam ko ngadap tak henti-henti internet tu memang yelah kan...yang sampai da lupa family and teman-teman, manalah tak sepi, ko mengenepikan orang lain..orang lain apa lagi tak layankan ko lah..jaringan sosial kadang-kadang boleh lalikan diri jugak kalau tak beringat...samalah juga dengan games kat internet boleh sampai orang lupa diri...makan tak, minum tak, tidur pun tak?hape ko nak dalam hidup sebenarnya, cuba bagitahu sikit?ecehh...nak start ceramahlah plak...
pic source: betterbloggingforbloggers.com
internet ne banyak kebaikan jika diguna untuk kebaikan, vice versa....tu cakap depends on someonelah, cari yang buruk dan negatif dapatlah...blog pun termasuklah juga, namun sekiranya pengguna pandai membahagikan masa rasanya tiada masalah, hehe...tu nak back-up diri sendiri ke?haha=p.....

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign