NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hari mengidam semalaya::

15 December 2010

::Hari mengidam semalaya::

Entah apa hangin ribut semalam budak adam kempunan nak makan nasi ayam, biasa nya singgah kat Miria saje, sebab semua ada kat situ, sekali takde sebab tuan yang buat balik kampung, ayah dia sakit...ceh, tahu saja!haha...pastu keluar lah dari restaurant sebab adam tunjuk muka frust, makanya, dari Kota bharu, pusing kat Wakaf Che Yeh, takde juga, pusing Pasir hor plak, tak de jugak, pastu patah balik g area Kota Darulnaim dekat SUK sana, frust jugak..eikkhh, asal payah sangat nak jumpa nasi ayam ne?grr...memasing dah lapar tahap gaban ne, sebab seharian tak makan, angin pun dah masuk dalam perut, tapi budak adam punya pe'el, terpaksa juga ikutkan...lastnya jumpa juga kat area Telipot, bukan sedap sangat, tapi takpelah asal nasi ayam..lepas makan semua sakit perut, except mak ayahlah kan, sebab dah masuk angin dulu sebelum makan tu...hehe=)
pic source:ferrousz.blogspot.com~ sedapnye
Pastu saya interview budak adam asal tetiba rasa nak makan nasi ayam, dia cakap sebab dah lama tak makan nasi ayam..huu, kesian nya, terus mak decide nak buat nasi ayam hari jumaat ne..hehe=O..ada jugak perangai macam tu, mm ada-ada...err, pastu dapat mesej dari en.azham bila tanya makan apa, en.azham cakap dia kat Mc'D, mengidam prosperity...grrr, apehal semua orang nak mengidam ne, bab nasihat kat orang kurang-kurangkan mengidam tu boleh saja...tapi bila diri sendiri macam tu layan jugak....huuu(--")

note: Mahu keluar sekejap, baru start nak masuk dapur hari ni, mak & ayah puasa, hope boleh masak special sikit, sikit je lah(T_T)

2 comments:

  1. ika nanti try mFC lak tak. cedap :D

    ReplyDelete
  2. oo, kat nagoya tu kan?ada jugak tengok ritu, tapi tak berani nak try lagi...hehe, t ika g kalo ade masa terluang..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign