NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hari ini tarikh bertuah::

23 December 2010

::Hari ini tarikh bertuah::

Kenapa bertuah?Birthday snow white, adik saya...nasib tak baik, demam dihari lahir sendiri...MC hari ni katanya, tak masuk keje sebab demam sakit kepala...nasib baik snow white duduk ngan sorang nenek, ai mean bukan nenek kebayan ke hape, nenek yang nak sewakan bilik rumahnya sebab sunyi duduk ngan cucu nya aje, tapi ade sorang lagilah yang teman kan nenek tu...hehe, 
pss: repunzel, snow white & adam, Hadiah n flying kiss sekali...hehe=p
Beruntung snow white zaman moden ne, makan nenek tolong masakkan, kadang-kadang haku naik konfius plak sapa sewa umah sape, susah nak cari orang yang sebaik tu kat kota metropolitan nu, harap jangan baik ada udang sudah lah.. kena berhati-hati jugak kan?? Masa belom dapat rumah sewa hari tu dia menumpang umah repunzel, yang tu jugak dop jaga makan minum dia...ai betlah mesti dia nanges masa demam tu, apekehal manja sangat yang sorang tu? tambah plak takde orang sambut Bday dia, masa ayah kol tadi tanya khabar n wish Bday ai betlah Snow White ngah teresak-esak...eh eh, ngata orang plak...ko tu?err...err, meh tukar topik...haha=p


Tarikh hari ni = 23 December 2010


Perasan tak ngan tarikh tu?perasan tak? aihh, payah betul, 8 hari lagi nak masuk tahun baru 2011...amacam? apa rasa?Ada rasa berdebar ke?tak sabar ke?saya? mm...takde rasa lagi setakat ne...(--"). Nanti nak fikir-fikir sesuatu kot-kot boleh timbulkan sesuatu rasa..kan?

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign