NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Giveaway eqbalzack-"SERBA SATU", perggghhhh!!::

31 December 2010

::Giveaway eqbalzack-"SERBA SATU", perggghhhh!!::

Tengok tajuk pun dah terkejut!ai mean saya lah yang terkejut...terkejut pastu g minum air jap tenangkan diri...ececeh, nak menipu plak...haha=p,padahal terus taip entri je. Tapi seriously memang terkejut secara serius...apa ko cakap ne?!okeis, okeis..Memandangkan tahu lah diri sentiasa tak bertuah, sebab setiap kali ada cabutan bertuah tapi tak pernah bertuah nak dapat, mana tahu dapat GA dari eqbalzack kali ni...perghhh!nak jugak berangan...haha=p

Memandang hadiah serba satu, serba satu ye, diulangi serba satu! ko apehal nak ulang-ulang banyak kali?grrr... kan cakap terkejut tadi...makanya kita skodeng syarat-syarat GA ne..
perghh!hensem ahh en eqbalzack ne!Ape?ko ingat bodek-bodek boleh dapat hadiah ke?haha=p

Syaratnya:-

1. Jadi Followers eqbalzack.com.
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry ini.


Tarikh Tutup: 
1.1.11 jam 1.11 pagi

Keputusan: 
1.1.11 jam 11.11 pagi

Untuk meningkatkan lagi keterujaan makanya gambar hadiah haruslah ditempek sekali...hehe=p

Hadiah Utama:
Table Lamp IKEA...


10 hadiah saguhati:
Frame & Tea Towel Table  IKEA...

Akhir kata, untuk memeriahkan GA eqbalzack ne, saya tag Cikblablabla untuk menghangatkan lagi suasana GA ne...hehe, Apapun, bloggers yang lain turut dialu-alu untuk join GA ne, masih sempat, cepat!cepat!(--") sebelum tarikh tutup..asal baru perasan pasal GA ne...(T_T)

Note: cehh, first time join giveaway, ada nampak cam jakun tak?huhu(T_T)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign