NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Entri pagi yang tak patut plus publish kemudian::

16 December 2010

::Entri pagi yang tak patut plus publish kemudian::

Entah apa kena telefon punya network, neh yang rasa nak emo ne, tapi tak eloklah kan, mari mulakan pagi dengan semangat yang ceria sikit walaupun telah dikacau anasir luar pada pagi yang ceria ini. Sekiranya anda telah dikacau dengan ragam yang sedikit menjelikkan pada pagi-pagi buta oleh seseorang yang tidak asing lagi, biarkan saja, itu hanya dugaan…eh, macam cakap kat diri sendiri saje, haha=p, grrr payah bila tua dah datang, jenis plak cakap berputar belit, pun payah jugak…nak jugak tunjuk perangai tak senonoh depan orang muda macam saya neh…kan dah kata dah, sakit kepala sahaja boleh memacu pelbagai soalan dikalangan pemikiran orang-orang tua zaman dahulu kala, so yang masa muda-muda ne banyak-banyakkanlah amalan kepada Allah supaya bila dah tua nanti tak merapu tak tentu hala macam tu… suka fikir yang bukan-bukan, suka menipu sana-sini, berbelit sana-sini, input sampai lain, output keluar lain, 10juta x ganda berbeza!!! Well semua perkara tu tak jadi kalau dah bukan sikap kita pada dahulu kala, masa muda-mudi dulu, dah jadi sifat lastnya, malang betul? Jangan terlebih pemurah kalau harta pun seciput takde, nak dermawan pun biar bertempat, sampai makan pun berhutang sana-sini, nak bagi derma pun pinjam sana-sini, what the hack??marah nampak?ehh takde, takde…jadikan saja iktibar…ehh?asal meleret-leret ne…grr, kacau betul pepagi ne=)
pic source: animals.nationalgeographic.com
Semalam nak tido tak boleh, ada bunyi something atas bumbung..grrr, kotlah biawak datang buat sarang atas bumbung kan…adakah itu fikiran positif?hehe…abaikan…mari ceriakan pagi kita…hehe, heboh satu kampung yang kepochi ambil berat ne, tak nak pergi war-warkan kat kampung sebelah ke yang haku sakit kepala, eh semacam emo lagi ke?haha=p…takpelah nasib baik mak cuti hari ni, bolehlah menganyam ketupat bersama…horrey!err…abaikan…^_^

Note: entri yang nyaman…cehhh, betul!hehe…good and nice day

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign