NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 7-Your dream wedding::

07 December 2010

::Day 7-Your dream wedding::

okei memandangkan baru je cuci mata kat FB tengok kawan-kawan kahwin, so tetiba plak haku jadi gediks nak  pick hari ke-7 tanya pasal dream wedding, nak menjawab soalan game ne, haha...demm!apesal gatal sangat ne...hidung tak berapa mancung, pipi tembam tak hengat, layankan jelah perangai ko ne!nasib baiklah game ne takde peraturan, so main suka hati jelah kan...=p, pulak tu jawab dalam sehari, dua sekali tibai..orang dah buat dah satu hari, jawab satu...eleh..abaikan je...haha=p..sebelum itu mahu ucap Selamat pengantin Baru kepada dua rakan saya yang selamat menjadi muhrim antara satu sama lain...
pss: diorang bercinta sejak bangku sekolah menengah lagi...sweet kan??
pss: tunggu kedatangan daku dimajlismu sifah...hehe
motto dream wedding for the future, "simple but nice, jimat tapi meriah" hoyyehhh...okei ini adalah serious... diulangi seriously! selagi boleh jimat, so akan berjimat, memandang wedding Day adalah sekali dalam hidup, maka mestilah mahu yang terbaekkk punya kan?! Namun memikirkan segala kos hidup makin meningkat, tambah plak tok Jib baru umumkan kenaikan minyak, gula hatta segala macam barang kalau boleh nak dinaikkan.. terima kasih Tok Jib, jasa Tok Jib akan kukenang...1malaysia..okeih, tetiba merepek...

kata dah mahu simple, jimat...makanya semua kos haruslah dicut-cut...tapi cun tetap mahu!make-up wajib cari yang terbaik!haha=p...tema tak tahu lagi, silver green pun chantekk jugak ye...mari kita layan fantasi perkahwinan, alang-alang bagi chance ne..wajiblah layan...zasss!!
pss: sangat santekkk okei...tetiba jadi pendek lidah..kagum terlebih^_^ 
 pss: goodness!!yang ne memang berbaloi santekk..
pss: mmm...boleh la..haha=p

okei, dah dah, cukuplah ko berangan...

note: kamu macam mana??

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign