NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days::

31 December 2010

::Day 30 – A photograph of yourself today + three good things that have happened in the past 30 days::

Projek berakhir...ehehe, takdelah, belom lagilah!mane boleh nak berakhir wehh, tetap tidak berputus asa(--") wuhuu...apapun buat cabaran projek 30 hari ni sebab nak amik hari yang ke-30...haha=p, yang tak terbuat lagi insyaallah akan disambung pada tahun hadapan 2011...meh layan game ne kejap...

A photograph of yourself today
Alamak, macam mana?takkan berkain batik pun nak amik gambar kot, haha=p
letak pic kelmarin dulu bole dakk?Kira aci boleh lah ea...haha
Apepun terima kasih Aiman sebab Aiman buat kak ngah sebijik sejiban cam mak orang, cobet pipi sikit, ee geram aje, miss him again(--").

+ three good things that have happened in the past 30 days
kira cam review untuk 2010 okei tak
1. Bahagia sebab balik kampung dalam tempoh yang lama dari biasa...even tak puas lagi rasanya(T_T)
2. Berat badan naik mendadak<--bukan ke selalu ahh naik berat badan ko??grrr...diam lah!
3. Tak sempat makan nasi kerabu ayam madu yang jual kat kg.gaung sana...hanya sempat makan nasi kerabu ikan celup tepung mak minah aje...takpe, dah kira okeilah tu!
tambah satu lagi bole?
4. Baru perasan post untuk december 2010 cecah 120 termasuk entri ne, hape yang haku tulis ne?!!grrr...(--")

Untuk kesimpulan "30 Days project challenged" yang mana ia memaparkan hari project yang telah diselesaikan oleh saya<-- asal ayat cam skema neh!grrr....insyaallah dilain tahun iaitu 2011 projek akan berjalan seperti biasa untuk mencapai matlamat "status completed"..haha, fail jadi project manager gini, orang bagi 30 hari nak completedkan, ko g bantai sesuka hati!

Note: Amacam?ada berani nak join projek?ape lagi...jomlah, hehe

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign