NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 25-Who are you?::

05 December 2010

::Day 25-Who are you?::

tarraa..."30 day project" dah bermula, tapi maaf..sebab buat by random, pick yang mana berkenan dihati dulu, wakaka=p, nak ikut step satu-satu cam boring plak...so jawab ikut suka je lah...hehe...

who are you??siapa saya?err...jadi blurr plak bila tanya soalan camtu..jadi cam tiba-tiba plak tak tahu siapa diri ini yang sebenar...cewahh, tak tipu...who are you?mm...cam general sangatlah soalan kan...mau nya kena interview nak mintak kerja camne, tak terjawablah hai...hehe=p, tak tahu nak jawab camne?apa yang nak tahu ea?kalau nak describe pasal diri sendiri macam dah banyak entri yang secara tidak langsung describe dah diri ini...hehe, takmaulah cerita benda sama okei...kita tukar-tukar topic sikit kasi hangat...
pic source: topnews.in
ooo...satu yang tak pernah mention, suka makan betik...orang lain makan strawbery bagai, saya makan betik je...(--"), untuk pengetahuan ye, sekiranya betik dimakan setiap hari, diulangi  sekiranya dimakan setiap hari lemak-lemak degil akan surrender, insyaallah..tak pernah lagilah diamalkan, makan time bila beli je la...nak kena tanam belakang rumah dululah jawabnya kalau nak makan tiap-tiap hari, sebijik pun dah 5ringgit lebih...alahai
(--")

note: sejak bila jadi beruang...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign