NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 23 -15 Fact about you~sequel::

11 December 2010

::Day 23 -15 Fact about you~sequel::

okeis, tetiba jadi stress lepas cakap ngan en.azham...(--"), serabut serabai jadinya, pastu sempat pulak diceramahkan en.azham, grrr nak jugak!huu, sejak bila pandai buat lawak ne, sakit perut gelak, buang tabiat betullah en.azham ne(T_T) ..abaikan..sambung game tadi, nak jugak listkan,hehe..takpelah time rajin ne..layankan aje, kehkeh...


7. suka en.azham - takde sebab suka (--"), kang saya karang sebab tak pepasal semua yang baca jadi Hulk!! 
8. tak suka orang tidak suci - ai mean pengotorlah, diri sendiri pun bukanlah pembersih sangat tapi tahu tahap nak jaga takat mana kebersihan.
9. obses ngan daging kambing - apehal ko neh?!err..
10. suka seni - tipu!beg, kasut, pakaian, itu semua adalah seni..(--"), dapat shopping semua tu lagi berseni, i'm hopeless!
11. suka berangan - Angan tahap tertinggi adalah jadi bintang-bintang kat malam yang indah=p
12. separa buta IT - tahu lah jugak nak update virus sikit-skit, photoscape sikit-sikit, blog sikit-sikit, tak pandai guna yahoo! messenger(T_T), nasib baik pandai buka emel...demmm!!
13.  konon nak bela anak turtle 3 ekor - lastnya en.azham tak bagi(T_T)
14. masih guna handphone nokia 2300...err, perlu ke mention?!
15. suara masih terkawal - volume stabil walaupun kekadang macam mikrofon even tengah ngumpat cakap.


note: Dah-dah g tidur..gudnite

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign