NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 23- 15 Fact about you::

10 December 2010

::Day 23- 15 Fact about you::

1. simple - tak suka make-up bagai, kadang-kadang boleh jadi makcik secara tetiba...kecian(--")
2. suka tidur - masa praktikal SUK dulu, banyak dapat nasihat dari untie-untie, masa bujang lah nak tidur banyak, dah tak bujang nanti, confirm tak cukup tidur~betul ke?!tapi haku ikut je, yelah dioram lebey makan banyak garam kan...hihi=p
3. suka makan - cakap je lah hape yang halal, confirm nak cuba, confirm makan je, tak suka membazir...ececeh, ye, betul, makanan sentiasa habes, tak pun tolong habiskan yang orang.(--")
4. suka diet - ye, benar!tapi tak pernah berkesan(--")
5. suka belog sendiri - kalo tak takde la dop menghupdate je kejenye.
6. banyak nama - ikah(bahasa diri ngan mak ayah), atikah(panggilan biasa dari kakak n adik sebut nama penuh, kan doa), kak ngah (bahasakan diri dengan budak adam ngan kakak), ika (rakan matrik dan U dan sebagainya), mc'kah/tikah (rakan skola menengah), greenapel (laman sesawang), sindirella(bahasa diri tika bergurau ngan adik beradik)


ish kacaulah en.azham neh, time ne jugak nak ajak berborak...sambung sat lagi ye^_^, 

2 comments:

  1. hehe.. mr azaham kangen sama kamu la ika

    ReplyDelete
  2. haha,anggap jelah kangen^_^, even macam takde keje len, asek nak bercakap je..(--")..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign