NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 12 - Your current relationship, if single discuss how single life is::

11 December 2010

::Day 12 - Your current relationship, if single discuss how single life is::

Alhamdulillah kehidupan single ne amat membahagiakan, setakat ne lah kan..hidup berdua lagi lah membahagiakan .. agaknya lah, betul tak?apa? tak percaya? habis hubungan dengan en.azham apa dia? mm... berhubung melalui telefon..laa tak caya jugak, kalau da married tentulah duduk sekali...tak tahu nak explain macam mana lagi(--")

Takpelah tak puas hati jugak...kena bagitahu macam ne lah, saya masih single but not available...ececeh, barulah sesuai gitu!!haha=p...err apa lagi nak tahu? hah macam mane?err no komen! bajet artis ko!!demm...sejak bila lagi?maksudnya??owh, saya kenal en.azham sejak 8 tahun lalu...lamanye?no komen!eh ne dah meleret ne, saya tak jawab soalan lagi if single discuss how single life is..
pic source :cruisebite.com
mm, lebih kurang macam nelah kehidupan single, update belog, kekadang takde keje sikit, pergi buat peta dunia kat bantal, pastu makan, pastu borak-borak, sibuk jugalah kehidupan single ne=)...kadang-kadang kalau rajin sikit keluar window shopping, tak pun keluarkan peluh sikit melalui aktiviti basuh kain, maklumlah takde mesin basuh kat umah sewa...(--"), dan paling bagusnya g bersiar-siar kat alam maya bila ada kelapangan. 

Malam-malam pulak ngadap dinding ngan kipas, yelah ngah cakap kat telefon nak mengadap apa lagi kan, begitulah kehidupan single ne, bosan jugak kekadang, tapi takpelah nak buat macam mana, hidup mesti diteruskan....chill(^_^)

note: owh miss him...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign