NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Day 11-What's in your make up bag?::

07 December 2010

::Day 11-What's in your make up bag?::

err, perlu ke bagitahu?huhu...macam buat malu je nak bagitahu...tapi takpe..memandangkan inilah game semata-mata, maka saya terima cabaran ini dengan berani...dare to show off!!haha=p...actually saya bukanlah pandai sangat nak bermake-up cantik-cantik..sebab tak gemar...cakap jela ko tak pandai..haha, okei-okei..

tarra...eish, cam geli je...macam-macam ada tapi tulah, yang malangnya guna masa ingat je, kalau ingat pun tak kuasa nak melayan...tempek bedak pureen da cukup dah...(--") ...zass layan!!
pss: err..
pss: ne sale punya pasal, amik jek yang berkenan, pakai nya tak...hate that!
pss: jom semua..korang posing sikit...comellah...haha=p
takde apa nak ulas, guna pun jarang-jarang, hape mendelah nak diulas, g nengok make-up tutorial sana..

note: i love nature look~not so gojes.=p

2 comments:

  1. lawa la ika amik gamba.. guna camera apa.. :D heee nak kepochi ni. ami nyer henpon uduh bebenor amik gamba

    ReplyDelete
  2. hehe, ika guna kamera biasa je, canon Ixus105...nak guna Dslr tak mampu g, berangan jugk nak memiliki ada rezeki nanti...hihi

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign