NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Dah lama projek terbengkalai::

22 December 2010

::Dah lama projek terbengkalai::

okei, baru perasan projek yang konon nak buat haritu dah terbengkalai, nasib baik masih ingat, belum rasa nak surrender lagi...haha=p, memandang tahun baru dah tak lama lagi, tak salah rasanya jika diteruskan projek tersebut ditahun baru kan?agaga=p...confirm kalau haku jadi project manager habes lingkup kompeni(--"), men suka hati je nak buat bila...huhu

note: still trying

1 comment:

  1. hehe..buffered earning lor..mcm bonus dari nuff setelah sekian lama berblogging..rajin2 la update ye..:)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign