NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cubaan menjadi kepochi~takut-takut berani::

22 December 2010

::Cubaan menjadi kepochi~takut-takut berani::

Actually berkaitan isu tadi, haihh menghantui plak! Dah godek dah Wiki leak, tapi biasa ahh, mana ada info macam tu kan..bagitahu yang berlaku sahaja dan kaitkan dengan kejadian alam..tak puas hati betul! grrr...haha=p, orang acheh takde ke terbuat spekulasi yang macam?...ne hampir-hampir nak bagitahu,haha=p, kepochi betul, tapi tulah kan, tak elok benda tak benar nak disebarkan, huru hara plak kang..wahaa, sabar je lah!=P
pic source: panhala.net
hari ni suam-suam kuku aje, nak jemur kain belum tentu kering, dah seminggu dah berkepok kain kat washing machine tunggu giliran, nak basuh sekaligus kang, tak tahu nak jemur kat mana lak...Semalam en.azham ada planning nak ajak ke satu tempat, entah jadi ke tidak...tengoklah keadaan macam mana?fulus takde ne mahu nya meleleh air liur kempunan g tempat macam tu, tambah plak YES sekarang ne...cubaan betul lah, semester depan masih kabur, ai mean dari segi contra dunia akademik tulah...adehh, malas betul nak fikir, kalau tak fikir entah nak makan hape nanti, nak bergerak pun payah takde sumber rezeki, niat nak pergi awal ke Shah Alam asyik bertangguh aje, mana taknya sayang nak tinggal kampung...
(--"), tak faham betull...

note: rezeki itu datang dengan adanya usaha..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign