NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::budak comel timbulkan perasaan mahu menggigit::

05 December 2010

::budak comel timbulkan perasaan mahu menggigit::

betulkan?ai mean asal nama budak je, rasa naik geram tengok, nak penyek-penyek pipi dioram ngan ibu jari neh...ee geram-geram...tambah plak chomell bangat..maunya luka bibir dop mengetap geram tengok...hoh, tatau pe'el apa haku neh, memang pantang tengok budak...selagi takleh  tenyeh pipi dioram secukup rasa memang tak sah..okei, sila jauhkan anak-anak anda dari saya...haha=p
pss: ee geram-geram..(--")~faiz
nak kata suka budak..tak jugalah, tengok keadaan, kalau rasa macam nak layan...layankan jelah, time takmau sua lah banyak mana betapa chomel budak tu, haku wat derkkk je...okei, tipu. Cobet sikit pipi, budak nangis haku terus lari...haha=p, punya kejam perangai..tahu kat en.azham fikir banyak kali nak bagi budak kat haku...adehh(--")
pss: okei..grr~rushdan
satu punya perangai lagi, saya sangat takut nak pegang baby yang masih kecil, ai mean stok yang lembik-lembik lagi, baru seminggu dua keluar perut ibu..hanya berani cuit guna hujung jari telunjuk sahaja(T_T)...owhh!kenapa begitu...wuwu...dioram sangat comel untuk dipegang!maafkan daku bayi-bayi sekalian...
pss:tak tahan...goda i~fahmie
sesiapa yang takde akal buang bayi-bayi yang comel tanpa perasaan tu haku tataulah nak cakap hape, perkataan pun tak sanggup nak mewakili orang-orang yang kejam tak berakal itu..grrrr...jangan sebut mereka. Ini adalah entri untuk yang comel sahaja ya. Okei-okei, saya faham.
pss: ee..geget-geget~baby sara
teringat peristiwa nak balik kampung hari itu, balik raya haji, kat airport masa ngah layankan mc'd, ada seorang budak ne ala-ala cute gitu ngan mak dia, tumpang meja sekali sebab semua meja dah penuh. Masa dop sedap makan tu, budak tu tak berkelip pandang, adik,kakak tahu adik terkejut tengok kakak yang pelahap ne!!...(--"). Pastu senyum-senyum, kenyit-kenyit mata, bila pelawa fries senyum-senyum malu plak, sorok intai belakang kerusi mak dia plak..ai sejak bila haku layan budak ne..aku angkat kening cam ziana zain pun dia tak takut..ciss budak!tapi asal muka budak tu familiar ahh..cam pernah tengok lam iklan??hmmm...abaikan, lastnya bapa dia datang (oo, rupenya dioram berdua tunggu orang rupanya). Sebelum budak tu pergi, sempat lagi babai babai dan flying kiss kat haku...adeh!perasaan bersalah tak balas..ee gigit kang(^_^)

note: tengok budak-budak pun boleh release~baby tua tidak termasuk..ngee

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign