NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Buang tabiat~even tak reti mencuba itu tak salah kan?::

24 December 2010

::Buang tabiat~even tak reti mencuba itu tak salah kan?::

Tajuk cam poyo2 aje, padahal nak back-up diri sendiri ahh tu..memang buang tebiat sehari dua ne, dah pandai dah godek-godek Tumblr..ketinggalan ahh ko...takpe, takpe, even english haku hancor kelaut, grammar berterabur bagai garam dihempas ke lantai<--perlu ke cakap? takpe...jangan malu..seb baik sueannajoe (<--cehh, motif nak back-up letak link ne, haha=p) support bab-bab nak guna english lam writing..secara tak langsung leh improve bahasa asing tu, bagoss, i looikkeee=p, so saja nak tunjuk powerless diri sendiri lam tumblr even lidah sendiri cam sengal bila cakap bahasa tu..tak galakkan diri sendiri sape lagi nak galakkan..thank youlah geng-geng Dato' sebab suh improvekan lagi saya nye bahasa tu caca merba(--''). actually masih rabun pasal tumblr, biasa lah amik masa sikit bab teknologi ne...grrr
pic source: tastykeish.com~cehh, bajet je, faham pun tak, dah love love pulak...grr
note: still try'^_^

5 comments:

  1. ape bestnya tumblr ni??..skrg org asyik ckp pasal tumblr je..huhu

    ReplyDelete
  2. man yusoef: Tataulah tu apa yang best, tu yang nk menggodek nak tahu, hehe=o

    ReplyDelete
  3. tol2...ape yang bestnya tumblr...bley explain x???hehe

    ReplyDelete
  4. ami: okei, t ika godek-godek dulu=)

    c'cira:takleh nak cakap apa yg best lagi, lam proses, t ika gtau ea=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign