NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bila line takde~macam arnab kepanasan::

17 December 2010

::Bila line takde~macam arnab kepanasan::

Grrr, tak boleh nak blogwalking, tak boleh nak update blog…wireless macam tu lah plak kelemahannya bile tiang kabel telefon kena curi..hampagas punye pencuri…Bila dah jadi macam tu tahu lah plak tak senang duduk bila takleh nak menulis…ececeh, bajet je ko!haha=p…padahal membuta saja, tak senang duduk konon…(--“), takpe, takpe..baru masuk dua hari…sabar jelah…  tapi memandangkan rasa nak menulis tu tetap ada, makanya entri perlu dibuat juga walaupun tak dapat nak publish…wakaka=p, kang basi kang idea, bukan basi, hilang..cehh..rugi plak jika idea tu dibiarkan tanpa belaian kasih sayang jari jemari nak taipkan word tu kan?…agaknya lah?(--“)
pic source: canstockphoto.com
Note: tangan makin teruk..ada gaya jatuh saham(T_T)

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign