NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Bila kita dah masak dengan perangai orang yang banyak ragam::

15 December 2010

::Bila kita dah masak dengan perangai orang yang banyak ragam::

haha, kelakar pun ada...tapi most of point yang kak D  buat banyak betulnya..suka entri-entri Kak D buat, direct terus...i loikkee!Yang penting entri pantang larang tu...haha, sangat menyokong, kadang-kadang sebab kita terlalu ikutkan orang punye perangai yang cam haram...grrr!!nak kata kan kot terkensot hati, tapi tulah bila majlis keramaian macam tu lah kita boleh tahu perangai masing-masing kan?...haha=p..boleh tahu perangai yang entah hape-hape yang boleh menyakitkan hati, nak tepuk-tepuk kang, bukannya takde mak bapak..kurang ajaran kah?!malas nak ulas...pegi baca entri sana...hehe=)
pic source: purdiechandra.net
Itulah, bila kita dah tahu perangai masing-masing, macam dah putus angin nak layan..kebanyakan yang buat macam tu pun bukan budak-budak lagi, da tua dah pun, dah beranak pinak...grr, malas nak ulas panjang, kang haku emo tak pepasal...sebab boleh imagine dah perangai-perangai yang...Most yang Kak D mention pun pernah baca dalam entri sseeccrreett sana, entri yang meruntun perasaan kekadang kalau ada orang sekeliling yang macam tu, ..i hope she will strong in her journey=)Dan konklusi yang agak anggun itu sangat hebat untuk dijadikan iktibar sebagai peringatan diri sendiri dan orang lain juga supaya jangan buat begitu=)

note: Geram sangat bila berhadapan dengan perangai diorang yang macam tu..grrr^_^, 

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign