NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Benda di alaf baru~harus dimiliki::

12 December 2010

::Benda di alaf baru~harus dimiliki::

Betulkah benda alaf baru? Actually bukan nak cakap pasal gadget-gadget neh, nak bagitahu sesuatu yang disalahguna... memang tak sesuai tapi tibai guna jugak buat guna letak mende lain...hehe^_^. Tapi kalau nak cerita bagaimana ianya dibeli, terus rasa menyesal tak tentu hala. En.azham bukan mainlah cakap nak sedapkan hati saya, cakap yang saya beli tu lagi berkualiti dari yang last tu.(--")

Gini ceritanya, masa keluar window shopping ngan mak hari tu, memang takde niat pun nak beli apa-apa. err... macam konfius je statement tu!ahaks, ye betul, tapi memandangkan dah masuk kedai perabot yang ke-2 tengok mende alah tu berbanding dengan kedai first beza harga banyak sangat, makanya teruslah ambil saja tanpa fikir panjang, sebab memang agak dah abes murah dah, yelah kedai first RM98 kedai ke-2 RM25, apalagi?amik jelah kan, sekali bila balik ayah cakap kedai perabot yang biasa pergi RM19 saje...(T_T), terus rasa menyesal beli. Kenapa perlu mention, kenapa perlu tahu?terus menyesal tak tentu hala bila beringat, tulah orang kata membeli biar berbaloi, kalo takat mende alah macam tu, lagi murah lagi baik(--")
pss: abaikan saje beskal tu, hanger coat buat penyangkut beg(--")
Misi yang satu belum complete lagi sebab ayah belum beli lagi bahan, nak g cari sendiri tak pandai plak kan, bab cat mengecat, nak pilih cat ne payah...tambah pulak bukan cat yang biasa, cat luar biasa punye..eleh!saje nak kecoh, iyye, betul, bukan cat Nippon, tak caya nanti tengoklah...hehe=p

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign