NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Benarkah lelaki kurang gemar menunggu?::

07 December 2010

::Benarkah lelaki kurang gemar menunggu?::

kurang gemar menunggu?entahlah maybe hanya certain lelaki yang begitu, i'm not sure coz i'm not their gender, hihi... benarkah?lain kali cubalah interview, surelah en.azham yang jadi mangsa...maybe kebanyakan lah kan golongan lelaki kurang gemar menunggu...erm dalam banyak hal lah

kalau yang single bila dapat peluang meluahkan perasaan yang terbuku kepada orang disukai, perkara yang paling tidak disukai mungkinlah menunggu jawapan dari sang dia?sama ada jawapan yang sama-sama bertepuk tampar atau hanya bertepuk dengan angin...ai betlah, mesti perasaan tu buat diorang tak tidur, mandi tak pun tak, makan pun ala kadar, tidur pun tidur ayam..hehe=p...mesti cute je kan?

kalau yang dah berpunya, time nak keluar berjimba-ria perkara yang paling membuat golongan adam paling diuji akan tahap kesabarannya, mungkin bab nak menunggu si awek nak bersiap-siap, kalau yang betul-betul memahami dan sudah alah bisa tegal biasa, tu memang no hal lah, beruntung lagi si awek dapat yang jenis memahami..haha=p, kerana rinduku padamu sanggup ku tunggu..wakaka, boo!!weks=)
pic source: joe-ks.com~ err, jangan menunggu sampai jadi camne ye, sabar pun sabar jugak, agak-agaklah sikit
kalau yang dah berkahwin mungkinlah teramat jarang si suami sanggup jalan sana sini temankan isteri shopping, nak nak pulak time SALE!!paling best pun sanggup tunggu kat bangku, tunggu sang isteri shopping sakan, tak pun tunggu sambil-sambil tengok movie kat kedai elektronik...hehe, hanya segolongan saje yang sanggup bertempel ikut sana sini sang isteri cuci mata shopping!oo..i like..

kalau saya sendiri? yup memang kurang gemar bab tunggu menunggu ne, so sehabis daya akan cuba mengelakkan dari membuat orang tertunggu-tunggu, sebab kita tahukan macam mana perasaan menunggu tu...masa en.azham melamar dulu pun tak bagi tempoh, terus bagi jawapan, gila gelojoh!!wakaka=p...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign