NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::BEN Ashaari punya segmen: Blog oh blog!::

04 December 2010

::BEN Ashaari punya segmen: Blog oh blog!::

ne boleh dikatakan mengada jugaklah nak menjoinkan diri dalam segmen macam ne, first time and everlah... kata lagi nak isi masa kan, memandangkan tarikh esok dah last, so apa lagi..buat laju-laju..hehe

Usia anda berblog ..
laa, baru buat entri usia blog..eheh, masih setahun jagung, nak sedap sebut 1 tahun 3minggu dan 3hari..masih blur-blurr gitu dialam maya ne..(--")

Siapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
err..my friend and my curiosity feeling to dig about what the blog actually..i told you..hehe

Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
mm..takde apa-apa, cuma membayangkan sesuatu yang sentiasa ber'update' dengan segala macam maklumat dan cerita

Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
semua orang yang terlibat dalam hidup saya secara langsung dan tak langsung..owh, dan perasaan tertekan! kadang-kadang menjadi terlalu berinspirasi bila dalam keadaan begitu..hehe

Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
rasanya takpe perlu terangkan, tunjuk sahaja page blog saya...tentu dia akan lebih faham..^_^

Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
honestly, not exactly, saya tetap diri saya...blog tidak mampu mempengaruhi kehidupan harian melainkan dari segi info terutamanya fashion yang up-to-date, boleh cuci mata tengok blogger yang cantik-cantik dan hensem macho, hei ingat orang laki je ke nak cuci mata..dan release tension..yang itu saya setuju, banyak juga maklumat diperolehi rakan-rakan blogger serta pengalaman mereka dalam kehidupan harian secara tidak langsung memberi impak positif dan ada juga yang negatif...bak kata Ben Ashaari.."sepatutnya dunia blog mudah jer... Berniaga , berkawan dan kenangan"..so apalagi..enjoy it okei..come 
cheer your blog, share ur ideas, sharing is always caring rite?..^_^

note: siapa nak join segmen Ben ni, masih berkesempatan..5hb last ye

8 comments:

  1. salam. atul dtg dari bl0g abg ben. teruskan bl0gging, ya ?? g0od luck ^_^

    ReplyDelete
  2. nice entry...

    and congratulation sbb tersenarai..

    http://aqira-andaikutahu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. terbang dari blog BA..
    haha..ingat laki je nak cuci mata??
    pompuan pun sama gak kan??
    btw, salam kenal ya^^

    ReplyDelete
  4. rabiatul: erk??tersenarai apa?kena g terjah en.Ben jap..(--")

    aqira: tq^_^

    cik has: slam perkenalan^_^

    hisyam: tq

    ReplyDelete
  5. salam blogger...tambah kenalan disini...nuffy kick.

    ReplyDelete
  6. ami dari dulu gila blog.. kalo ika ingat.. sampai kat opis ami keje nak update blog. hehe...

    ReplyDelete
  7. ami: ye ke?asal ika tak pernah pasan ahh ami dop hupdate mende alah ne..hehe

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign