NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ben Ashaari: Jom kita berkenalan::

15 December 2010

::Ben Ashaari: Jom kita berkenalan::

Dah nama tajuk pun dari segmen En.Ben makanya header En.Ben haruslah jugak ditempek bersamakan? En. Ben suka je buat segmen-segmen simple but nice, maka sebab simple punya entri saja En.Ben mahu, so laju-laju saja rajin buat, boles tak? ...haha=p..meh skroll ke bawah apa yang soalan-soalan pujangga simple En.Ben tanya..



Bila mula buat blog ?
 Dah lama jugak la bagi diri sendirikan, agak-agak dalam setahun lebih lah jugak^_^

Jumlah follower sekarang ini .
 hah?follower?apa tu?mm..nak tahu ke?(T_T) malu nak cakap..haha=p

Berapa trafik harian ? 
 errr...err, buat-buat tak faham soalan..(--") tak payah lah tahu, segan lol, tengok follower saje dah boleh agak..huhu(T_T)

Sehari brapa entri ?
 Tak kurang dari satu dan tak lebih dari sepuluh entri^_^

Berikan satu blog yang best korang suka baca 
Lol, satu je?macam tak sampai hati je nak bagitahu kang kecik hati orang lain..hehe^_^

Note: Siapa nak join boleh pergi terjah En.Ben sana sebelum segmen baru dipublish oleh beliau, tu kira dah tarikh tutupla..

5 comments:

  1. entri tak kureng dr satu? camana tu?:-p

    ReplyDelete
  2. err,aisehh gagap tetibe...heh, rasa nye sekurang-kurangnya satu entri lah kot, rasanya lah kan..eh?asal tetiba plak jadi konfius ngan ayat sendiri..grrr, haha=p

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan,,saya pak cek biola

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign