NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Beautifulnara~buat kejutan::

20 December 2010

::Beautifulnara~buat kejutan::

haha..iyo iyo je tajuk, memandangkan dah beberapa hari tak menerjah blog abang nara, tetiba lak jadi angau...hehe=p, terkejut baca gossip panas pasal Jimmy Shanley ngan wife die...ish-ish, tatau nak kata hape, harap itu semua hanya sementara saje, awal-awal kahwin bermacamlah dugaan, takut plak...pasal pelamin dioram pun tak puas g nak menatap, agaga=p, macam-macamlah...
pic source: http://beautifulnara.com~pelamin akad nikah pun dah cantik bagai(--")
tapi pelamin masa jimmy akad nikah memang cantek kan?suka sangat...tengok yang marion punya pelamin pun lagi dasat woshh!boleh tak jangan terlebih kagum...(T_T), okei okei...
pic source: http://beautifulnara.com~yang ne lagi tak terkata..memang cantikkkk
Cantik memang cantik, tapi part bahagia?entah lah payah...nak kata, tak kena, sebab depends kita sendiri nak cari bahagia tu macam mane kan? Yang cantik itu tak semestinya bahagia, yang mewah itu tak semestinya tak bahagia, (--")..Yang penting bahagia hati..yang luaran hanya hiasan, semoga mereka-mereka yang lain pun bahagia walau apa pun dugaan, dugaan itu indah bila datangnya dengan hikmah yang tersembunyi disebaliknya.. bergantung bagaimana kita mencarinya dan menikmatinya...insyaallah^_^

Note: mata takmo pejam..mentang-mentang leh ngadap belog..haha=p

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign