NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Anlene~kaitan nya dengan kalsium::

15 December 2010

::Anlene~kaitan nya dengan kalsium::

Mmm...ada kaitan ea?tadi baru breakfast ngan Anlene, sebab semalam mengadu kat mak rasa sengal-sengal tulang kaki, banyak songehlah ko ne!haha..entahlah, pastu mak cakap minum anlene yang mak tu, tak cukup kalsium tu, kang jadi osteoporosis..eerr, so saya tahu sekarang dari mana datangnya perangai saya...sebab semalam mak datang bilik tanya sebelum g klinik kenapa sakit kepala?ada darah tinggi ke?haha...okei, confirm, memang datang dari mak saya perangai macam tu!hehe, comel betul..so takde yang peliklah kan..=p
pic source : stillad.com~ tulang ape tu?
Actually nak makan nasi kerabu ayam madu kat kg Gaung nu, tapi biasanya sia-sia, sebab selalu pergi dah habes!sememangnya frust, sememangnya frust sememangnya frust, tak payahlah ko ulang banyak kali tahulah ko frust...hahah, okei-okei..memang frust.(--") 

Note: adakah Anlene berkesan nak tambah kalsium, macam confius je??

2 comments:

  1. salam..ikutkan susu mmg membekalkan kalsium utk elakkan esteoporosis, tdk terhad kpd susu Anlene sajer:)

    ReplyDelete
  2. oo, tq..hehe,ika suka susu, tapi jarang minum, time terpaksa saje layan, t kena kerap-kerapkan minum susu=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign