NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Alhamdulillah, tak sangka kejutan untuk diri sendiri::

10 December 2010

::Alhamdulillah, tak sangka kejutan untuk diri sendiri::

alhamdulillah sesangat, baru 3 kali berguling satne terus terkejut terinagt pasal result(T_T), terus berdebar kencang macam luruh dibuat jantung...baru nak teringatkan result petang-petang ne, pagi tadi dapat via email, tapi disebabkan seharian sibuk nak menolong orang-orang kampung masak...dop join geng-geng veteren suka jugak ye, bole tahu apa inti perbualan mereka, berkisarkan apa, haha...menyebokk gilew, tapi saya takdelah menyampuk tak tentu hala,pasang telinga sudahlah, nak faham pun satu hal, tak tahu mana hujung pangkal nya, haha=p

eh, asal tetiba melalut tak tentu hala ne...nak cite apa tadi??mmm,pasal result, masa klik satne pun rasa tak nak tengok, semalam pun dah penuh kejutan bila mak cakap snow white ada bagitahu yang saya tak lulus semua untuk exam kali ne, memang tercabut terus jantung, macam mana snow white tahu dan saya tak tahu...sekali pasal exam Mtest rupanya mak maksudkan...adehh, sampai takde darah kat muka terkejut punya pasal, memandangkan semester ne teramatlah disaster, harapan memang tak berapa nak adalah...tapi alhamdulillah... dapat email tadi semua lulus malah ada yang A pacak, wakaka=p...malu ngan diri sendiri sebab usaha terlalu kurang semester ne...satu pengajaran!
pic source :trevorhoppe.com
eleh, rasanya dah berapa semester ko dapat pengajaran, insafnya tak...(--"), okei-okei...kali ni memang last chance nak siapkan tesis dalam tempoh yang teramat pendek...entah macam mana, takott!duit dah tak berapa nak ada, macam mana lah nak study...ada kaitan ke??ye, sangatttt, hutang PT sape nak bayarkan kalo tak kerja-kerja, adoiii......doa-doa moga sentiasa dimurahkan rezeki..amin^_^

note: hujan lebat sekarang ne, tido pun sedap...hehe=p, 
tak sabar nak habiskan pengajian(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign