NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Adakah anda sudah bersedia untuk menghadapi tahun baru 2011?::

29 December 2010

::Adakah anda sudah bersedia untuk menghadapi tahun baru 2011?::

Tanyalah soalan kat diri sendiri, then siasat secara terperinci jawapan tu...cehhh, hehe...bersedia dari segi apa? tahap mana?bagaimana nak hadapi? Usaha ke arah itu macam mane?kewangan?ekonomi?rohani?mental?fizikal?Kesihatan?lemak?errr...errr, abaikan...=p. Banyak sungguh kalau nak fikir, kalau yang study fikir nak skor macam mana? kalau yang keje?performance macam mane?kalau yang berumah tangga, nak hubungan lagi Hot macam mane? Kalau yang single nak cari yang macam mana? ouchhh, macam-macam lah!apepun didoakan semua urusan kita semua dipermudahkan, Kita hanya merancang sebaik mungkin tapi hanya Dia yang menentukan bagaimana.
Apapun tahun baru 2011 yang bakal dilalui 2 hari lagi bakal memberi cabaran yang baru, bagi yang telah membuat persediaan awal dari segala segi, rasanya takde masalah melainkan unexpected situation, bagi yang belum harap kita sama-sama berusaha kearah yang ditarget. Kamu macam mana?

Note: Mengharapkan yang terbaik^_^

2 comments:

  1. bila nk thun baru rasa sedeh plak coz teringat silap2 masa yg lepas..tapela..azam thun bru kn mesti ade!!hehe

    ReplyDelete
  2. ruby: takpe, kita try da best plak tuk new year t, realisasikan azam baru lak...=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign