NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::tidak patut samakan bontot dengan buah tembikai::

03 November 2010

::tidak patut samakan bontot dengan buah tembikai::


???err..ye ke?tak patut ea? asal aa??samakan tu sama dengan ibarat tak??ter"klik" iklan libresse kat youtube tadi.. iklan tu da lama pun, da lemau pun, emm, iklannya memang tak dinafikan memang menarik, simple, kreatif dan macam2 lagi...saya suka jugakla iklan tu, ade jugak kelakarnya part yang adibah noor tu...tapikan adakah patut disamakan bontot dengan buah tembikai??(spontan kepala menoleh ke belakang tengok sesuatu. wakaka=p) ooh no!! sama sekali tidak patut okei...haha=p, mencilah!!hilang selera nak minum jus tembikai..
(--")...terbayang lemak2 kat bontot dijadikan jus...buwekks, jijik okei, jijik!!yang ko nak imagine bukan2 tu apehal...ehehe, imaginasi macam tu kadang2 menjengah tanpa dipinta kan?mane la saya tahu...hehe, apapun product libresse memang comfortable dan comel2 packaging productnya...

hah, amik ko bontot = tembikai

note: buah untuk dimakan, bontot??...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign