NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::tiada aktiviti melainkan melepaskan batuk dibantal::

23 November 2010

::tiada aktiviti melainkan melepaskan batuk dibantal::

sungguh memboringkan sebab tatau nak buat apa...gaji belom masuk lagi apa kes??grrrr....nak marah, takpe, biarkan...nasib baik jugak...semalam ada ter"berkenan" kan dua beg cantik kat online...busuk hati betul dioram...saja nak goda i yang lemah ne...awww!!grrr...marah lagi....haha=p

takpe2...memandangkan separuh fulus da janji nak cut maka terpaksalah melupakan hasrat hati yang tak elok tu....dapat belanja mak ayah makan steamboat pun dah orait jugak before balik s.alam nanti....

baru lepas marah budak adam n budak mija, pegi wakaf kat sungai ujung kampung nga mija tanpa ditemani/pengawasan orang dewasa, nasib baik ada teropong, terus boleh detect mane budak adam pergi...kaw-kaw punye marah dengar separuh kampung suara, pedulik!!nak marah punya pasal...biar budak lain dengar sekali, habes budak-budak yang main depan rumah pakat bertempiaran lari...ketakutan mendengar suara ngauman kak ngah adam...huwaa huwaa, tau pun takut..buat lagi jaga la...bukan takat nga budak adam, nga budak-budak lain pun hentam sekali la nanti, pandai2 jek, ...puas hati!kecut perut semua...haha=)

note: k lah nak lipat kain

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign