NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::sekarang buat resume::

11 November 2010

::sekarang buat resume::

punye eksaited bukak word nak hupdate resume..sekali??tada..takde file sijil-sijil!okei, kita ngadap blog saja... abes cite.. demm!kali ne laju2 je update blog bila balik kg, dulu...maunya kena berebut nak online nga budak adam & budak kakak tu...jenuh nak menunggu..alih2 memang tak ngadap langsunglah jawab nye...

kini, dengan streamyx..(ini iklan ke??abaikan) blog sentiasa je nak ber'up-to-date'..haha=p, berjaya jugak pengaruhi mak tukar ke streamyx..tunggu mangkuk hayun broadband tu nak cukupkan bar, sampai ke bulan dulu la gamaknya haku nak jumpe page...marah gilerr kat broadband, i serik tau!!
pic source :tech.701panduan.com
see, memang flexible..even tak bole dibawak kemana-mana kotak wireless streamyx yang tak bape cun tu...still bahagia okei, sebabnya bar connection penuh, ai mean laju la dia punye highway jalurlebar, takde terhensot-hensot cam kekura rabun macam celcom broadband ritu..hangen lagi bila teringat okei..huh! see..my bro n sis pun takde lagi meraung-raung lagi bercakaran nak berebut men game online (advance ye korang, cube hafal sifir 1!!cepat kak ngah nak dengar, piat kang!!)

note : okei stop, mau amik budak-budak sekola..sekarang suda jadi geng bas skola...daa^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign