NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::perasaan macam tu datang lagi::

06 November 2010

::perasaan macam tu datang lagi::

petang tadi bertenggek jap kat tingkap...err, ai mean bukan bertenggek cam burung tu ye, tu macam nak menjahanam kan nyawa sendiri plak, maksud saya ala-ala melangut dan merenung alam sekeliling tengok suasana petang...terus teringat kat kg tercinta, sabar wehhh!!huhu...even da lama setel exam, dan sepatutnya awal-awal lagi balik kg, namun segala urusan kat sini kena setel la dulu...ai mean urusan kerja...ekeke=p, pastu urusan kemas2 rumah, ada penyewa baru nak masuk..da setel pun, yang tak setelnya???fikir.ooo...malas nak mention, ingatkan sebelum balik kg maulah jumpa buah hati yang satu tu, namun tak kesampaian jugak...entah bila boleh jumpa plak, memandangkan saya balik kg tatau lah berapa lama, rasa nak lepaskan rasa puas hati dop berlama-lamaan kat kg tu..tak mau datang s/alam dah...
note: rindu kat orang-orang disayang...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign