NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::pameran cheng ho, jumpa pahlawan degil~part 3::

25 November 2010

::pameran cheng ho, jumpa pahlawan degil~part 3::

khemah ke-2 tu kebanyakannya products dari china..tapi tulah frust memang banyak booth da kosong so just melawat tapak-tapak yang ada isi jelah...
pss: ne antara barangan yang tinggal
pss: ayah tanya asal tak amik satu...hishhh!!
pss: okei, murah punya harga, kalau beli baju dapat 9 helai kemeja...ahaha
pss: ini...baca sendiri 
pss: tatau apa motif mende neh..cube refer joe, mane tahu ada fakta..heheh=p 
pss: kan da kata tinggal mende artificial sajelah 
pss: mula-mula nampak ingatkan kena cekik ke dera ke apa rupanya buat rawatan lah, nama rawatan tak sempat nak tengok detail..
pss: punye bersesak orang kat sini, rupanye...meh tengok saya buat, saya pun pandai jugak ..tulis khat jelah..ekeke
yang hairannya tak sempat melawat tempat yang sepatutnya kena pergi kat pameran cheng ho, sebabnya pahlawan muda mula menunjukkan kedegilan untuk mendapatkan mende yang dia nak..tak sabar-sabar, sape lagi..budak adam lah...memang dari kecik sampai sekarang tataulah budak adam kena sangkut nga apa, asal kat shopping complexs, asal kat pasar ke, whatever lah terus mengamuk, ai mean tunjuk pe'el yang menyakitkan hatilah, nak itu nak ini, selagi tak dapat mulalah..bila da dapat terus ajak balik, kalo tak balik mengamuk lagi, mana lah tak hangen...kentut boleh keluar nak marah punya pasal...aiiiyaaa!!budak adam budak adam..

note: penat...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign