NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::pameran cheng ho, jumpa pahlawan degil~part 1::

25 November 2010

::pameran cheng ho, jumpa pahlawan degil~part 1::

memandangkan dah janji ngan budak dua orang tu nak g pameran cheng ho after dioram tuisyen<-- cam pelik je ejaan, biarkan...maka after ambil mereka berdua kat rumah cikgu sakinah, budak adam cakap dia lapar, maka decidelah nak g makan dulu...budak adam cakap, takpe kak ngah kita g pameran cheng ho dulu...eleh!! berlagak maunya tatau dia punya pe'el kalo dah lapar macam mana, so saya tak ikutkan cakap budak adam, terus g MPKB g makan situ, nasi sup sangat best kat situ ye, murah pun murah..
pss: okei, terus rasa kesian tengok muka seposen budak adam, lapar tu..(--")
pss: kat MPKB
kalau nak tahu lajur belah stesen teksi memang sume nasi sup best-best berbanding lajur sebelah lagi, nak tahu cubalah...
pss: muka kenyang,hehe=p
pss: char kuew yang pak cik ne memang best dari dulu lagi..time kacihla pak cik bagi free roti goreng free kat saya 2 ketul..hehe, moga dimurahkan rezeki pak cik ye..hehe
actually dulukala memang saya n rapunzel suka jugalah makan kat sini, time teman mak minah beli barang-barang bisnes, so lepas shopping sakan akan singgah sini makan nasi sup..owhh kenangan, bila masing-masing dah sibuk kenangan jelah yang mengeratkan..^_^, terus pegi ke stadium mem'beratur'kan diri dijalanan..huu

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign