NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::nak belajar memakai::

02 November 2010

::nak belajar memakai::

hohh!!bahaya...bukan nak belajar memakai mende2 puaka okei...tolong sikit!!haha=P, tetiba lak nak belajar memakai mende alah tu, belum cuba belum tahukan??...adehh, ketinggalan betul, tengok cam lv cantik jek...tapi tak bape pandai, nak belajarlah sket2, bukan apa perlu untuk meningkatkan keyakinan diri yang semakin merudum ne, so perlulah bagi saya kan..huhu...actually tatau nak watpe pepagi buta ne...mata takmau pejam, diulangi takmau pejam!!hoho..kalo ikutkan hati mau pejam je, nampak gaya tunggu subuhla...huhu(--")

cepatla plak rasa masa berlalu, untuk akan datang tatau lagi perjalanan nya macam mane, harap semuanya okei, kadang-kadang takut untuk berhadapan dengan semua yang mendatang, sebab rasa tak bersedia dan tak bape yakin, namun didoakan semoga hati sentiasa cekal..KL pada waktu malam sangat cantik, namun jika diteliti isi malamnya, kurang menyeronokkan dengan pelbagai ragam manusia yang menjadi kupu-kupu malam, err ai mean yang mencemarkan pemandangan waktu malam, tidak seindah neon-neon yang bergemerlapan...aishh!!gileww ayat...okei da la...merapu je banyak nya...hehe=p




note: thanks en.azham..masih teringat2 surprise kamu, pemandangan dinner haritu masih melekat lam ingatan, sungguh cantik...^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign