NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::masih tertunggu-tunggu masa yang elok::

08 November 2010

::masih tertunggu-tunggu masa yang elok::

yup!!buat masa sekarang masih terasa takut xberani nak g hantar kain kat kak rose..my feberet tailor, hmm, takut jugalah nak mengakui segala ukuran berubah, tak mampu nak menghadapi menerima perubahan terlampau comell sebegini rupa, muka da jadi bentuk telur sempurna, atau dengan kata lain bola-bola api..takpe..part yang lain toksah kira la..apa pun masalah sebegini bukanlah masalah besar (tu pun ko nak kecoh..blahla)jika dibandingkan dengan tahap kebuluran kanak-kanak di afrika nun(--")..

tapi bila memikirkan risiko kesihatan yang bakal dihadapi nanti, amat menggerunkan..nak kembali kesaat dahulu pun bukan atas dasar kecantikan semata-mata, tentunya kesihatan diri yang utama, memandangkan sekarang penyakit-penyakit kronik tidak lagi mengira usia, hoh!tau sangat ko ye, ingatkan tak tahu..hmm, nak balik kg pun rasa malu dengan rupa yang sebegini...see!!impaknya sangat teruk..
pss: apa motif en.azham snap gambar yang memendekkan saya yang sedia pendek ne?(T_T)
thanks, megamind nampak ensem...

note : megamind memang best sangat,da kata kan animation movie tak pernah mengecewakan

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign