NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::lidah~sedap hanya tika berkata-kata, ekor plak?::

03 November 2010

::lidah~sedap hanya tika berkata-kata, ekor plak?::

yee..lidah hanya sedap bila berkata-kata, kalo makan lidah sedap tak??ai mean sup lidah, tak kira la lidah lembu  ke, kerbau ke, kambing ke...sangat tak sedap okei..saya tak boleh nak makan sangat, da try makan, kuantiti try tu agak banyak, haha=p...agak sedap jika mak minah yang masak, tapi kalau kat kedai ase geli geleman, tataulah nape...ee, meremang plak, sedap jika dimasak kerutub je, buat sup terus takle makan, sebab nampak rupanya...huu(--")
sup ekor pun sama, try kat restaurant ayam penyet haritu ngan en.azham...bole plak dia layan sup ekor tu ngan berselera sekali..saya tak bole, try satu terus takle makan da, at last layan tempe nga ayam penyet je, seb baik suka try kalo tak sampai bila2 tatau macam mana rasanya, tapi sambal kat situ memang sangat...betul2 berapi!!hehe...


note: makan, makan, makan...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign