NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::letih baru hilang::

05 November 2010

::letih baru hilang::

semalam amat memenatkan, sampai nak bukak laptop pun tak larat...ehehe, tipu, semalam da on laptop, juz merewang2 kan bebola mata je, jari tak larat nak buat entri, check emel, login FB jap, off lappy, off mata, tak larat bebenor yee...semalam alhamdulillah segalanya lancar dan selamat..thank you ya Allah sebab permudahkan segala perjalanan...even sangat tak confident dan berdebar2 nak hangout nga member takut tersesat kat jalan KL ne, tapi alhamdulillah semua tu tak terjadi...yelah first time kan, kot panik je...hehe=p, kang bila da nampak signboard pun jadi tak faham da kalau start panik ne...wakaka=p...


pss: sakit pinggang...hehe=p


kalo ikutkan pagi semalam memang semua berat tulang nak bangun pagi, mana taknya, tidur da lewat, tapi da berjanji nga orang yang datang antar kereta sewa, terpaksalah celikkan mata even tak bape cukup tidur, sangat memenatkan dari 9pagi hingga 9malam baru reti nak balik rumah, enjoy sakan window shopping, shopping, makan-makan, jalan lenguhkan urat-urat tapak kaki, lenguhkan tubuh dan macam2 la...yang pentingnya semalam semua puas hati hangout...agaga^_^


note: tak pernah2 gitu..hehe..hepi

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign