NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::jangan tegur vs jangan pandang belakang::

15 November 2010

::jangan tegur vs jangan pandang belakang::

semalam sangatlah sibuk...err, buat-buat sibuk actually, petang semalam tatau macam mane boleh layan tito kat depan tv, sampai terlompat terkejut dari tito sebabnya da terlewat nak amik budak VIP 2orang tu..huh!solat, buat sayur air ala instant, goreng ikan, siap!terus bergerak amik angin..

sampai di skola, masih awal rupanye, ne dramatik punya pasal terkejut dari tito punya pasal lah..takpe! budak kakak nga budak adam masuk ceritalah ada pasukan bola datang ke skola, Red Warrior...punya lah bersungguh cerita, aihh, macamlah kenal sangat..budak adam plak sibuk dop kata dia lama berdiri kat padang sampai terbakar muka tunggu Red Warrior sampai..lebih-lebih, haha=p(sehari dua ne kelantan bercuaca panas)
pss : mereka bertiga suda tiada rupa ini..hehe
semalam jugak c'la (mak sedara) sekeluarga sampai, balik ngan new lil'bun sekali..tak sempat nak snap gambar, teruja punya pasal...haha=p, biasalah da lama tak dapat baby kecik2..buat c'ani, sori diatas kehilangan 5ekor kucing peneman setia, bukan hilang actually..ada orang sesuka hati membuang mereka dengan tanpa perasaan, sebab malas nak bagi makan agaknya! tinggal Bulat sorang je skang...sunyi la c'ani..takpe c'ani, nanti saya g carik banyak2 lagi ea..heheh^_^

paling tak tahan, c'la telah tegur saya yang makin mengembang neh..huwaa!!jangan tegur, dan jangan pandang belakang saya...mencilah...terus cerita pasal slimworld nga c'la..haha=p, okeilah..suda lapar

note : kenapa saya tak pandai nak tunjuk muka, tak suka terus buat mimik muka tak suka..berlakonlah sikit..huh!

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign