NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::jalan mula lah nak jam::

16 November 2010

::jalan mula lah nak jam::

bersempena hari raya aidiladha neh, jalan-jalan kat kelantan neh mulalah jam, semalam g amik budak kakak n budak adam adam pun da jadik satu jam lebey dari 1/2 jam tu...takpe...biasalah bila warga malaysia balik negeri kelantan, meriah tak terkatalah...memandangkan tahun ne aidiladha takde aktiviti buat roti jala...maka sayalah antara orang sederhana gembira..haha, bolehlah berehat sakan(--")

nak kuar rumah pun ase malas sesungguh, malas nak beratur kat jalanan, maybe tahun ne tak berapa meriah dalam kemeriahan sebabnya adik tersayang tak balik beraya sekali..tunggu hujung minggulah baru boleh jumpa, rumpai laut tengah menunggu tu, daging rusa pun tak sabar2 nak digoreng...haha, aish, uat korban blom lagi, niat nak makan bebanyak da penuh lam pale, huu..nasib baik tak plan nak diet..agaga=p

nak mengemas kat bawah pun rasa malas, mood takmo datang g.. pepun SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA..didoakan semua perancangan/ program-program tika raya berjalan dengan lancar..makan daging beringatlah jugak ye...

note: rasa mau makan roti jala nga kuah sarawak lagi la..(--")

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign