NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Indahnya Hidup Dengan Dugaan#III::

12 November 2010

::Indahnya Hidup Dengan Dugaan#III::

mm..baru rasa nak mengulas pasal chinta chandury neh...hehe, bukan tengok selalu pun...err silap , actually saya ngadap epidos episod last-last je, episode awal-awal tu just dengar ulasan professional dari penonton tegar kisah chinta ne..*_*, ape pun yang boleh dikatakan sesetengah scene ada jugak yang ....mmm, malas nak bagitahu..haha=p, apepun pengajaran yang last sekali..tak salah kita mengalah untuk menang, daripada menang walaupun hakikatnya kita yang kalah..hidup ni mudah je kalau kita berusaha nak memudahkannya....vice versa

kalau diikutkan banyak juga pengajaran dalam drama tu..
jika dikaitkan dengan realiti kehidupan, memang dalam setiap langkah ada dugaannya
tersilap langkah deritalah akibatnya, namun begitu sekiranya bijak mengatur insyaallah semua nya menjadi berkat

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign