NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Indahnya Hidup Dengan Dugaan#I::

06 November 2010

::Indahnya Hidup Dengan Dugaan#I::

mm, yup...really!!i mean it, bukan sinis okei....hidup tak akan indah dengan dugaan...tanpa dugaan hidup tak akan indah..err sama je!always think positive, dalam hidup ne sesiapa pun tak suka akan dugaan tu..ke pernah dengar orang menjemput dugaan tu datang...takdekan?? kalau boleh semua orang nak smooth je hidup ne...tapi apa guna kalau hidup tanpa cabaran..aaihh, berlagak nampak?suka cabaran nampak?nak sangat agaknya dugaan tu datang bertimpa-timpa...no no no!!bukan macam tu, maksud saya...tanpa cabaran, hidup akan sempurna ke?ya..mungkin...diulangi mungkin ye, tapi dengan cabaran mungkin juga hidup akan lebih sempurna...
dugaan itu datang dan pergi dari Allah, ececeh..asal tetiba lak nak wat entri pasal ne...saje tetiba teringatkan perbualan saya ngan en.azham semalam, intipati nya bukanlah apa pun...cuma borak-borak separuh isi...hehe=p




note: melencong bersiar-siar kat blog orang...hehe, punya lama nak siapkan entri ne...nak sambung lencongan lagi,hihi...daa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign