NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::hari semalam dalam lipatan::

05 November 2010

::hari semalam dalam lipatan::

tak pernah2 macam tu okei, tapi semalam kiranya pecah rekod la...hihi, eni first time drive kat jalan KL dan saya sebagai co-pilotnya merasa jugalah sedikit bangga bila jalan tak sesat, tak sia-sia hasil ajaran en.azham..hihi=p, sila kembang hidung awak..nasib baiklah ada juga kereta nak disewa, kalau tak memang fail la plan nak berjimba ria...konon nak lepas stress after exam jugak dari hal2 yang sememehkan hidup ne...amacam??
pss: takde gaya len, peace nga bulat2...wakaka=p

memang tak sangka semalam boleh jejakkan kaki ke 5 shopping complex sekaligus..(--") dari sunway pyramid ke IKEA, pastu the Curve mutiara damansara, pastu balik tu sempat jugak menyinggah kat SACC mall dan Plaza Alam Sentral (PAS)...mane la tak lenguh kaki..lenguh urat2 tapak kaki, yang penting hati gembira, lemak saya bertambah (perlu ke mention banyak2 kali, menyampah okei...perlu yee...itu akan motivated kan saya untuk kembali ke berat asal!!) 
pss: muka teruja tengok dapur chantekk...mau satu!!

tak bole nak cakap macam mane boleh sanggup patah balik dari damansara ke sunway balik semata-mata nak nak makan steamboat, haha=p...mencilah

note: ^_^ lagi...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign