NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::frust bila first impression silap::

02 November 2010

::frust bila first impression silap::

emm, ai mean, sangat frust bila first thinking tengok trailer movie cam best gilew...tapi bila mengadap flat bosan tu berterusan sampai habes cite...hoho!mana tak frustnya, punya la habes duit nak tengok bajet bestla, sekali takde pun jadi turun naik feeling masa tengok movie, okei sesapa yang tak tengok lagi movie Adele:rise of the mummy, baik tak payah tengoklah..saya jamin ramai penonton akan merasakan ranking kepuasan adalah ditahap bawah sekali, ataupun very dissatisfied...haha =p termasuklah saya yew, nama lagi action movie, ingatkan penuh aksi yang mendebarkan, sekali berdebar pun tak...demm!!awal sampai akhir bosan, boring, dan takde maknanye..




kalo nak tengok cite action better layan RED okei, memang otai habes...


note: da abes khatam movie cartoon, da tatau nak watpe...

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign