NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::fakulti~bila nak habis::

03 November 2010

::fakulti~bila nak habis::

even semester da habis, hati tak tenang memikirkan result yang bakal menayangkan diri nanti..rasa macam tak sanggup je nak tengok, entah macam mana semester ne, membayangkan semua yang menakutkan diri, sangat takut okei, ne pun nak g fakulti, ada urusan sket..hehe=p, hanya eni yang tahu apa urusannya..kihkih..see!sangat rajinkan?even semester dah habes..rajin2,rajin bermakna ye..haha=p, kan eni kan??saya rasa sungguh berat tulang okei...hari ni hanya mengadap blog, berjalan-jalan kat blog orang, makan, tambah lemak, apa apa je lah..yang pasti masa sangat pantas ye berlalu, sampai tak stop kejap cam traffic lite tu...

1 comment:

  1. ahahahaha.... tau2... hish... bz la even abes sem dh... =p

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign